Werken bij ons

Wij zoeken een vaste versterking van ons team voor op de vrijdag, zaterdag en wisselende op de zondag. Je werkt samen met een vaste collega en wisselend hier de werktijd mee. Samen zijn jullie verantwoordelijke voor de dagelijkse werkzaamheden in en rondom de cafetaria.

De cafetaria is geopend woensdag t/m zondag vanaf 16.00 tot 21.00 uur. evenementen/zomer kunnen de uitzondering zijn op de vaste werktijden. Met de kerst en tussen oud en nieuw is het bedrijf samen met jouw op vakantie.

Wij bieden en stabiele en prettig werk omgeving. Het totale team omvat ook de collega’s uit andere horeca bedrijven. Het werk is afwisselend en je bouwt aan een relatie met het bedrijf en haar gasten. Gezond interactie met de gasten is een prĂȘ. Je werkt zelfstandig en deelt kennis en ervaring om er samen beter van te worden.

De arbeidsovereenkomst is horeca CAO gebonden (pensioen via horeca-catering pensioenfonds). Aanvang is een flexibele overeenkomst met toekomst.

Vind je dit alles goed klinken en zou je er wel meer over willen weten. Stuur dan een mailtje (info@hetdichtertje.nl) of bel naar 0314-333710 (bellen alleen tussen 12.00 en 16.00 uur)

Hoor of jouw reactie graag.

Groetjes
Kitty van Campen