Welkom 2020

Het gaat weer een mooi jaar worden. Volop ideeën en plannen!

Het gaat weer een mooi jaar worden. Volop ideeën en plannen.
Wij kunnen bijvoorbeeld voor u verzorgen; o.a. een tuinfeest, brunch of lunch buffetten, diner buffet, pannenkoekproeverij, feestavonden tot wel 410 pers. kleinere zalen voor besloten feestjes, verjaardag, bedrijfsfeest, huwelijksfeest, trouwerij etc.

Wij kunnen u geheel ontzorgen en schakelen tussen meerdere opties. Wij beschikken namelijk over 2 locaties een in Wehl aan de Weemstraat 5 (het pannenkoekenhuis met een grote tuin) en de andere in Doetinchem aan de Auroraweg 6 (feestlocatie ’t Dichtertje).
Dit geeft een unieke positie in het horeca landschap. Wij kunnen namelijk intern schakelen bij bijvoorbeeld veranderde weersomstandigheden, bij slecht weer kunnen we naar binnen en bij mooi weer kunnen we naar buiten in de tuin. U kunt dan tot 12 uur vooraf wisselen van locatie maar behoudt wel uw gemaakte arrangement afspraken.

Wat ook mogelijk is om vooraf in Wehl te dineren met wellicht wat meer intiemer (kleiner) gezelschap. Uw avond gasten ontvangen wij dan in Doetinchem en u sluit met uw gasten vanuit Wehl net ietjes later aan om vervolgens direct het avondfeest in te luiden.

De feestlocatie in Doetinchem beschikt over 3 zalen (Cafe-zaal, Proathuus-zaal, Happerij-zaal) welke gezamenlijk een capaciteit hebben van ruim 410 gasten én heeft net zoals in Wehl een eigen (gratis) parkeerterrein. Bij het Pannenkoekenhuis hebben wij een prachtige tuin en de locatie is perfect voor brunch of lunch buffetten.

foto bij het artikel is gemaakt in Wehl